Burgaard Sørensen A/S

Esbjerg

Insignia Stationcar

Ny Insignia Stationcar

Den nye Opel Insignia er tysk ingeniørkunst, når det er bedst. Insignia Stationcar byder på højere effektivitet og det nye IntelliLux LED® Pixel Light system.

SIKKERHED OG INNOVATIONERDESIGNEKSKLUSIV KOMFORTONLINE SYSTEMEREFFEKTIV KØRSEL

PERFEKT PÅ ALLE PUNKTER

OPEL INSIGNIA STATIONCAR

SIKKERHED OG INNOVATIONER

INTELLILUX LED® PIXEL LIGHT

De nye, banebrydende IntelliLux LED® Pixel Light forlygter, er næste skridt i Opels avancerede lygteteknologi. Med et permanent langt lys giver systemet en stærkt forbedret sigtbarhed i mørket uden at blænde modkørende bilister. Hver forlygte består af 84 dioder, som tilpasser sig trafikforholdene ved automatisk at slukke enkelte dioder.

HEAD-UP DISPLAY

Head-Up displayet projicerer førerinformationer, f.eks. hastighed, navigationsanvisninger eller advarsler fra den adaptive fartpilot* op i forruden, så du kan holde øjnene sikkert på vejen.

*Udvalgte udstyrsniveauer

AUTOMATISK NØDBREMSE

Den automatiske nødbremse med fodgængeralarm overvåger trafikforholdene foran din Opel Insignia. Hvis systemet opdager en fodgænger, en bil eller en anden genstand foran bilen, gør bremsesystemet sig klar, og hvis du ikke reagerer i tide, bremses bilen automatisk.

ALARM FOR TVÆRGÅENDE TRAFIK

Alarmen for tværgående trafik advarer dig om biler, der kommer kørende fra siderne bag din Insignia, når du bakker ud fra en parkeringsplads eller din indkørsel. Hvad der før var en usynlig fare, er nu blevet enkelt at undgå.

SKILTEGENKENDELSE

Den nyeste generation af skiltegenkendelse viser konstant fartskiltenes hastighedsbegrænsninger på førerens informationsdisplay og på Head-up displayet, hvis bilen har dette.

ADAPTIV FARTPILOT

Den adaptive fartpilot med Full Speed Range giver dig en afslappet køreoplevelse, der er helt fri for stress. Via automatisk acceleration og deceleration holdes der en konstant sikkerhedsafstand til den forankørende bil. Desuden er det ikke nødvendigt at genstarte fartpiloten, hvis bilen har været bragt til fuld standsning.

*Afhænger af udstyrsniveau

VEJBANESKIFTALARM

Vejbaneskiftalarmen advarer dig, hvis bilen skifter bane uden, at blinklyset er blevet aktiveret. Blindvinkelalarmen advarer dig om biler i den blinde vinkel, når den registrerer biler, der nærmer sig hastigt i vejbanen ved siden af.

INTERESSERET I OPEL INSIGNIA STATIONCAR?

BOOK PRØVETURFÅ TILBUD

BYG DIN BIL

DESIGN

EKSTERIØR

Insignia stationcar kombinerer et fantastisk smukt design med rummelighed og fleksibiliteten fra en stor stationcar. Den lave silhuet og de smalle LED for- og baglygter understreger de elegante linjer.

INTERIØR

Insignias elegante, ergonomisk indrettede og rummelige kabine gør alle køreture til en fornøjelse for både fører og passagerer. Både på de daglige køreture og på længere rejser er kabinen Insignia stationcar det perfekte sted at opholde sig. Oplev et harmonisk og moderne design, materialer af høj kvalitet og fornemmelsen af uanet rummelighed.

LED-LYSSIGNATUR

Den unikke Opel LED-lyssignatur i forlygterne med kørelys samt i baglygterne, giver både stil og synlighed, og byder dig velkommen med et lille "lysshow", når du låser bilen op.

FARVER

Vælg din yndlingsfarve, som passer til din personlighed.

EKSKLUSIV KOMFORT

ERGONOMISKE AGR-FORSÆDER

Forkæl din ryg med et ergonomisk sæde – certificeret af AGR.

• Ergonomisk certificeret i Tyskland
• Udtrækkelig lårstøtte, så du kan tilpasse sædet præcis til din benlængde
• Varme på ryggen

Udvid med følgende eksklusive funktioner:
• Massagefunktion ved tryk på en knap

VARMEFUNKTIONER

I Insignia stationcar får du det højeste niveau af komfort med varmefunktioner, der sikrer den lune komfort selv på kolde morgener.

Det er enkelt at fjerne dug og rimfrost fra den opvarmede ThermaTec™ forrude. For at tilføre et ekstra niveau af velvære er der varme i forsæderne.

OPBEVARINGSPLADS

Insignia stationcar er designet til at gøre hverdagen lettere for dig. Det store bagagerum med variabel volumen skaber både rummelighed og fleksibilitet.

One-touch nedfældning: Nedfæld splitbagsædet hurtigt og nemt med ét tryk. 5 passagerer, 560 liter: Med alle 3 bagsæder i oprejst tilstand har du masser af plads til bagagen. 40 ned, 40:20 op: Nedfæld et eller begge ryglæn, når du vil medbringe lang last, og hav stadig plads til 2 passagerer på bagsædet. Op til 1.665 liter: Når alle 3 sæder er nedfældede, er bagagerummet meget rummeligt - og gulvet er helt fladt.

ELEKTRISK BAGKLAP

Du kan holde dine indkøbsposer i hænderne, og alligevel få adgang til det rummelige, 1.665 liters bagagerum. Du skal bare foretage en lille sparkebevægelse ind under bagkofangeren, og så åbner bagklappen automatisk. Med endnu en fodbevægelse lukkes bagklappen igen. Alternativt kan du trykke på en af ​​knapperne på bagklappen, i kabinen eller på selve nøglen. Bagklappens åbningshøjde kan indstilles, så den ikke støder mod loftet i en lavloftet garage.

ONLINE SYSTEMER

MULTIMEDIE NAVI PRO

Digitale online systemer, on-board navigationssystem, stor innovativ farveskærm med touch-funktion og højkvalitets-audiosystem. Det eksklusive infotainmentsystem i Insignia har det hele.

Multimedie Navi Pro-anlægget med indbygget navigation indeholder følgende funktioner:

• 8” skærm med DAB radio
• 3D-navigation
• Stemmestyring
• Bluetooth®
• Head-Up display kompatibilitet
• Online navigationstjenester
• 2 USB-porte
• Apple CarPlay™ og Android Auto™

SURROUND SOUND M. 7 HØJTTALERE

Med 7 højttalere kan alle i bilen nyde lyden af den kraftfulde bas og den sprøde og klare diskant.

TRÅDLØS OPLADNING

Oplad din smartphone enkelt og nemt ved at lægge den i rummet med indbygget induktiv oplader.

Kontakt din Opel-forhandler for at få at vide, om din telefon er kompatibel.

EFFEKTIV KØRSEL

MOTORER

Insignia stationcar byder på innovativ motorteknologi med højere ydelse, men lavere CO2-udledning og brændstofforbrug. Vælg mellem to raffinerede og kraftfulde dieselmotorer, der matcher bilen perfekt.

Alle Insignia-motorer opfylder Euro 6 D-standarden og har optimeret Start/Stop-system.

GEARKASSER

Insignia stationcar fås med en 8-trins automatgearkasse.

Opel Insignia Stationcar Book prøvetur

17-11-2020

Book en prøvetur i Insignia Stationcar

Book en prøvetur allerede idag. Når du booker en prøvetur her på siden, er du sikker på, at bilen er klar til dig, når du ankommer hos forhandleren.

Book prøvetur

17-11-2020

Se tilbud på Insignia Stationcar

Hos Opel finder du altid gode tilbud på alle vores modeller. Se de aktuelle tilbud på Insignia Stationcar og mulighederne for forskellige modelvarianter.

Insignia Stationcar