Burgaard Sørensen A/S

Esbjerg

Services

VIDEOCHECK GIVER TRYGHED OG TRANSPARENS

For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Opel-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck.
Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Opel-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for.

ØNSKER DU ET GRATIS VIDEOCHECK?

Book en værkstedsaftale og tilvælg et gratis VideoCheck her

EN KORT VIDEO OM OPEL VIDEOCHECK

Klik på videoen herunder, så får du et hurtigt overblik over indholdet, forløbet og fordelene ved et VideoCheck.

FORLØBET VED ET OPEL VIDEOCHECK

Sådan fungerer et Opel VideoCheck:

  • Når du din bil er kommet på liften, optager teknikeren en video af de dele, der trænger til service eller reparation og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt.
  • Du modtager en SMS eller mail med et link, hvor du kan se teknikerens gennemgang af din bil. Videoen ledsages af et prisoverslag på anbefalet service og eventuelle reparationer.
  • I ro og mag kan du vurdere tilbuddet og sende os din accept eller evt. ændringsforslag.
  • Teknikeren modtager din tilbagemelding og udfører arbejdet nøjagtig ifølge dine ønsker.
  • Ved afhentning af bilen gennemgår vi fakturaen for at sikre sammenhæng mellem dine ønsker og vores arbejde.

FORDELENE VED ET OPEL VIDEOCHECK

Med et Opel Videocheck følger en række fordele:

  • Billeder kan sige mere end 1000 ord, og Opel VideoCheck dokumenterer din bils tilstand, så du med egne øjne kan se og vurdere den service eller reparation, som vi anbefaler.
  • VideoCheck giver dig sikkerhed for, at servicearbejdet udføres nøjagtig efter dine ønsker og forventninger.
  • Din bil er i hænderne på en veluddannet mærketekniker, som kender din Opel ned til mindste skrue og udelukkende bruger originale reservedele.
  • VideoCheck er et effektivt værktøj til at sikre, at vi matcher dine ønsker og forventninger, så du kører hjem som en tilfreds kunde.

BETALING I RATER UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER

Med Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.