Burgaard Sørensen A/S

Varde

Aktuelle privatleasingtilbud på Astra Stationcar


Astra ST 1.2T 110 Edition+

Mdl. ydelse: 2.995
Udbetaling: 5.995

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

BYG DIN BIL

 18,2 - 19,2 km/l. CO2 119 - 125 g/km. 
Halvårlig grøn ejerafgift 580

Fremhævet udstyr
  • 7” touchskærm
  • Aut. klimaanlæg
  • Apple CarPlay
  • Læderrat m. varme
  • Sædevarme
  • El-sideruder

Samlet betaling i perioden er 114.415,- inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Løbetid i perioden er 36 mdr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Årlig kørsel: 10.000 km. Tilbuddet gælder til den 11.07.2021.

*Bilen er vist med alufælge, tågeforlygter, LED-forlygter og metallak mod merpris

Har du brug for mere information?

Læs mere om privatleasing

Har du spørgsmål?

Kontakt os 

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. *Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

Privatleasing via Jyske Finans. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves.